Vores mål er, at du altid skal føle dig hørt og set – lige fra du træder ind af døren, til du er på vej til det næste på din vej.

Her er, hvad du kan forvente, når du kommer ind i Odense Dental Klinik.

Ekspertise og tryghed

Karina er vores receptionist, og hun er de fleste dage det første ansigt, du møder, når du kommer hos os. Hendes venlige sind vil få dig til at føle dig velkommen og godt tilpas.

På klinikken uddanner vi klinikassistentelever, og for tiden kan du møde dygtige Naja og Louise som en del af vores team.

Til dine almindelige eftersyn og tandrensninger, er det vores tandplejere, du møder. De vil vejlede dig, hvis de finder caries (huller) eller andre behandlingskrævende tilstande ved undersøgelsen, og så får du et overslag på behandlingens sandsynlige pris samt en ny tid til dette.

Tandlæge Andrea Groth er uddannet i Aarhus og har taget efteruddannelser flere steder i verden. Bl.a. ved the Dawson Academy i England og i USA. Det betyder, at hun har en avanceret tandlægeuddannelse fra et af de mest prestigefyldte forskningscentre i verden. Derfor tilbyder hun et mere komplet tandlægearbejde, mere end du kan finde i typiske tandklinikker. Andrea er også certificeret i implantat-, laser- og bøjlebehandlinger.

Vores behandlere er medlemmer af flere professionelle netværk, der tilbyder dem viden og træning, så du kan nyde godt af de bedste behandlinger: Tandlægeforening, Danske Tandplejere, Dansk Selskab for Oral Implantologi (DSOI), Praktiserende Tandlægers Organization, Dawson Alumni Association og Endodontiforeningen.

Mød teamet!

Andrea med sine Dawson mentors i 2017. Fra venstre: John Cranham, Andrea, Pete Dawson og Glenn Dupont

Dawson Academy Statuette 2017