Andrea

Stifinder Tandlæge og Klinikejer

Andrea er klinikkens ejer og tandlæge, som har stor passion for alle typer behandlinger.

Når man interesserer sig for alle aspekter inden for tandplejen forpligter det. Det er vigtigt at holde den gode høje standard i kvaliteten på alle de felter som en patient kan kan have brug for hjælp til.

Derfor uddanner Andrea sig kontinuerligt inden for flere specialer som f.eks. implantologi, kirurgi, klinik managment og senest laserbehandling til mundhulen. Uddannelserne foregår der hvor viden er bedst, hvorfor Andrea ikke kun har uddannet sig i Danmark men også i England, Tyskland, Østrig og USA.

“Som klinikejer har jeg bl.a. ansvaret for, at sørge for at alle min patienter får den bedste oplevelse, og den bedste  behandling de kan få.”

Derfor sørger jeg også for, at de der ansættes på klinikken, er mennesker der har et rigtig godt øje for patientens behov. Både fagligt og menneskeligt. Så du vil kun møde omsorgsfulde, dygtige klinikere og klinikassistenter hos os.

“Jeg bor i Odense og elsker cykelturen om morgenen hen til klinikken.”

“Fritiden skal helst bruges sammen med dem jeg elsker. Sammen tager vi til havet og bjergene og så er smukke ture på min motorcykel mit Zen.”

Hvorfor Stifiner…?

“Et af de mange fantastiske kurser i min udvikling var et Stifinderforløb hos de dygtige mennesker, hos Stifinder.com. Så det er med stor glæde og taknemmelighed,  jeg kalder mig for Stifinder.”

“Jeg håber, du vil føle dig velkommen og godt tilpas på klinikken.”

____________________________________________

Parastoo

Tandlæge

____________________________________________

Maria

Engageret Tandplejer

Maria er uddannet tandplejer fra Aarhus Universitet i 2021 og har siden været ansat på klinikken.

“Jeg har en særlig interesse for parodontose- og bøjlebehandlinger. Jeg elsker at udvikle min viden, det har jeg gjort ved at tage på kursus indenfor parodontose, samt laser behandling.”

“Som tandplejer foretager jeg tandeftersyn, parodontosebehandlinger, tandrensninger, bøjlebehandlinger, tager røntgen billeder og i samarbejde med tandlægen laver jeg behandlingsplaner.”

____________________________________________

Karina

Klinikassistent

Karina er uddannet klinikassistent i 1998, og har siden arbejdet i forskellige private praksisser.

“Jeg er som-regel den første person du møder, når du ankommer til klinikken, eller ringer hertil. Indimellem er jeg også at finde på klinikkerne, hvor jeg blandt andet renser tænder, laver kontroller og andre opgaver. Jeg er meget passioneret omkring mit fag og mennesket.”

“Min fritid bliver brugt på motions fodbold og håndbold. Derudover holder jeg meget af lange gåture i naturen. Ferierne bliver typisk brugt sammen med familien under sydens sol.”

____________________________________________

Lea

Klinikassistentelev

Lea er klinikassistentelev og bliver færdig i slut 2024.

“Jeg startede på klinikken som elev i december 2021. Før det arbejdede jeg på en gård med høns i nogle år. Jeg kommer fra Næstved, men flyttede til Odense i november 2021 for at få tandklinikassistent uddannelsen.”

“Jeg bruger min fritid på at se mine venner og familie. Sammen med min kæreste kommer vi meget i Zoo, samt går en masse gåture.”

“Jeg er en stor dyreelsker og ville være dyrepasser, men tandklinikassistent trak mere i mig. Jeg synes det at arbejde med mennesker og tænder er så spændende, og jeg lærer mere og mere hver dag.”

____________________________________________

Josefine

Klinikassistentelev

Josefine er klinikassistentelev og bliver færdig i november 2024.

“Jeg er uddannet social og sundhedsassistent, hvor jeg har arbejdet på plejehjem i nogle år.”

“Efter jeg er startet på klinikken, har jeg fundet ud af at tænder er langt mere spændene, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive dygtigere indenfor faget de næste par år.”

____________________________________________

Jeyanthini

Klinikassistent