I 1966 sendte Aksel Boje postkort ud til sine patienter, for at minde dem om deres aftaler.

I dag sørger vi for, at alle får deres nye tid med, inde de går, eller vi sender en mail eller sms som påmindelse.

Husk at du kan booke tid på nettet. Husk at den først er endeligt booket, når du har fået en bekræftelse. Vi glæder os til at se dig.

Odense Dental Klinik ligger i Vestergade 44, som formentlig er Odenses ældste gade – 700 år gammel. Gaden nævnes i et dokument fra år 1285 i forbindelse med oprettelse af et nyt Gråbrødre Kloster. På Braunius’ kort over Odense fra år 1593 ses gaden tydeligt, (her) med den latinske betegnelse Via Occidentalis (Vestre Gade).

Bygningen som klinikken ligger i blev bygget i 1945-46 af arkitekten Axel Jacobsen for boghandler Hjalmar Grupe. Helt fra begyndelsen har der været tandlægeklinik på 2. sal. Tandlæge Aksel Boje åbnede først sin klinik, efter han kom tilbage som ung tandlæge fra Amerika.

Tandlæge Andrea Groth er den tredje ejer af klinikken. Hun købte den i 2015 og redesignede, organiserede og moderniserede klinikken og behandlerteamet.

I dag udbyder Odense Dental Klinik det nyeste inden for tandpleje og fungerer også som henvisningsklinik. Vigtigst er de forebyggende undersøgelser og -behandlinger. Yderligere tilbyder klinikken alle typer tandbehandlinger lige fra implantater, bøjlebehandlinger, parodontosebehandling, laserbehandling, opbygning af slidte tandsæt, kroner og broer, kosmetiske blegninger, rodbehandling under lup, skinnebehandlinger (herunder apnøskinner) og komplicerede tandfjernelser. Hos os er det vigtigt, at alle patienter skal føle sig set og hørt i trygge og rolige omgivelser.

Venlig hilsen alle os hos Odense Dental Klinik Vestergade 44:

odensedentalklinik.dk/tidsbestilling/