Er du glad for dit smil?

  • 12/04/2021

Stine er en stille og smuk pige på 20 år, men hun har aldrig været tilfreds med sine tænder, sit smil.

Da hun satte sig i stolen hos os første gang, fortalte hun os, at hun ofte undgik at smile og grine, fordi hun var flov over sine skæve tænder.

Det er både synd og skam at møde et menneske, der har det sådan med sit smil.

Der er desværre mange, både unge og voksne, som har det på samme måde.

Vores smil betyder meget for, hvordan vi ser ud, men også, hvordan vi har det. Mennesker med et smukt smil smiler mere. Det sænker stress og angstniveau. Hvis du ikke tør at smile, kan det gå ud over din selvtillid. Vi ser ofte, at folk med et smil de ikke er stolte af, passer dårligere på deres tænder, end dem der synes godt om deres smil. Måske er det lettere at ignorere de ting ved vores krop, som vi ikke bryder os om?!

 

Oplev fordelene ved et smukkere smil

Tandregulering kan hjælpe mange til at få lige det smil, de fortjener. Vi kan hjælpe dig med at få et smukkere smil. Vi har flere muligheder for at hjælpe. Nogle bryder sig ikke om tandstillingen. Andre har set sig onde på tændernes farve og andre igen er kede af slid og dermed manglende form på tænderne. Nogle gange er det en kombination af flere ting, der tynger smilet.

Vi kan bl.a. tilbyde dig:

Kosmetisk tandregulering, tryg tandblegning og opbygninger af slid og triste fyldninger.

F.eks til tandregulering bruger vi:

Invisalign der er et amerikansk mærke. Systemet består af gennemsigtige plastskinner, som er specielt designet til at flytte dine tænder. Invisalign er bedst til små korrektioner.

LiteWire er et dansk præcisionsprodukt med tandfarvede komponenter, der bruges til lidt større korrektioner, hvor der kræves styrke og præcision.

Vi skal nok vejlede dig til det rigtige apparatur til at rette dine tænder. Her er du i gode hænder.

 

Dig og dit smil

Hvert smil er unikt, derfor starter din behandling med en konsultation. Ved dit første besøg hjælper vi dig med at finde ud af, hvilken behandling der er bedst for dig. Vi snakker om den type behandling, der vil være bedst for dig og laver behandlingsplanen.

Ring til os eller forespørg en tid online for at tale om dit smil.